Remote Services
Remote Services

CAT® REMOTE SERVICES

Oddaljene storitve Cat® – postopek posodobitve programske opreme za izbiro telematike Product Link™ in programske opreme modula za nadzor opreme Cat (ECM)

Caterpillar in vaš zastopnik za Cat® vam kot vaša poslovna partnerja zagotavljata izjemne tehnološke ponudbe in vrhunsko storitev. Glede na vašo konfiguracijo izdelka in izbiro storitev vam naše oddaljene storitve ponujajo nabor zmogljivosti, med drugim:

  • posodobitve programske opreme na daljavo, ki vam omogočajo posodobitev izbrane telematike Product Link™ in programske opreme Cat ECM (modul za nadzor opreme) s pošiljanjem datotek neposredno v izdelek – na daljavo, prek omrežja
  • diagnostika na daljavo
  • lokalne storitve (ki omogočajo servisiranje opreme v dosegu omrežja WiFi)

 

V tem dokumentu so opisane naše prakse za upravljanje posodobitev programske opreme za telematiko Product Link in programsko opremo Cat ECM na daljavo. Posodobitve programske opreme na daljavo zagotavljajo vrednost za stranke družbe Caterpillar, ker:

  • zmanjša potrebo po potovanju zaradi fizičnega dostopa do opreme,
  • znižajo stroške storitev podpore, ki jih stranke zahtevajo od svojih zastopnikov podjetja Cat,
  • povečajo čas delovanja zaradi hitrejšega reševanja težav,
  • zagotavljajo boljše in zanesljivejše podatke za učinkovitejšo pripravo na podporo, izboljšave učinkovitosti delovanja programske opreme in sredstev ter drugo.

Kako lahko prejmem posodobitve programske opreme?

 

Spoštujemo vaše izbire in naše oddaljene storitve upravljamo tako, da povečamo vrednost vaše telematike Product Link in programske opreme Cat ECM, optimiziramo vaš odnos za podporo
s podjetjem Caterpillar in vašim zastopnikom podjetja Cat ter upoštevamo veljavne zakone in predpise. Caterpillar si dobronamerno prizadeva, da vam pošlje obvestila o posodobitvi takoj, ko je to razumno izvedljivo. Obvestilo se lahko posreduje na različne načine, kot je primerno za posodobitev, med drugim po e-pošti, prek vašega zastopnika ali v mobilni oziroma spletni aplikaciji. Seveda je naša sposobnost posredovanja obvestila odvisna od tega, ali smo prejeli vaše najnovejše podatke za stik. Postopek komunikacije za posodobitve je običajno odvisen od vrste posodobitve, ki se izvaja, kot je opisano spodaj:

Manjše rutinske posodobitve: pri rutinskih posodobitvah in posodobitvah telematskih naprav z nizkim tveganjem si bo Caterpillar dobronamerno prizadeval, da vam obvestilo posreduje vnaprej in vam tako ponudi možnost, da posodobitve ne omogočite, če je iz katerega koli razloga ne želite prejeti. Takšne rutinske posodobitve vključujejo odpravljene napake in manjše posodobitve, izboljšave funkcij in izboljšave učinkovitosti delovanja.

Glavne posodobitve: ko vpliv posodobitve preseže manjšo posodobitev, je posodobitev nameščena šele, ko vi ali vaš serviser (ki je lahko serviser zastopnika) aktivirate posodobitev v odobreni mobilni ali spletni aplikaciji ali na drug način, s katerim lahko zagotovite, da soglašate s posodobitvijo in potrjujete, da je izdelek v varnem stanju za obdelavo. Večja posodobitev lahko vključuje katerega koli od spodnjih primerov:

 

  • Posodobitev nove programske opreme v modulu ECM (motor, menjalnik itd.) o Spreminjanje konfiguracijskega parametra v modulu ECM o Omogočanje funkcije ali priloge z omogočeno programsko opremo
  • Spreminjanje ravni naročnine, ki bi strankam povzročile dodatne stroške ali bistveno spremenile zbrane osebne podatke
  • Večje posodobitve programske opreme za telematiko, ki vplivajo na sredstvo, kot je sprememba vdelane programske opreme telematike ali elementa modula za upravljanje sistema, ki ga je mogoče konfigurirati na daljavo, kar lahko spremeni učinkovitost delovanja tega sredstva ali sistema

Posodobitve za izboljšanje varnosti: če menimo, da je posodobitev potrebna za izboljšanje varnosti ali varnega delovanja stroja ali sistema, vas lahko o tem obvestimo po končani posodobitvi.

Posodobitve omrežnega operaterja: Caterpillar in naši ponudniki mobilnih omrežij lahko v skladu z industrijskimi praksami posodobijo seznam za gostovanje in informacije o omrežju na kartici SIM (ang. Subscriber Identity Module) v vaši telematski napravi Product Link™ na daljavo brez obvestila.

Načela glede podatkov v povezanih izdelkih in izjava o upravljanju podatkov podjetja Caterpillar

 

Številne naše digitalne tehnologije in storitve, vključno z oddaljenimi storitvami, temeljijo na povezljivosti izdelkov ter podatkih in dostopu prek omrežja, ki je omogočen zaradi povezljivosti. Več informacij o naših praksah za zbiranje in upravljanje podatkov v povezanih izdelkih je

na voljo v globalni izjavi o zasebnosti podatkov družbe Caterpillar, vseh obvestilih o zasebnosti,
ki veljajo za vaše naročnine na digitalne ponudbe, ter izjavi o upravljanju podatkov družbe Caterpillar.
V teh dokumentih lahko preberete več o tem, katere podatke zbiramo, kako jih zbiramo in uporabljamo,
ter o drugih praksah, vključno z njihovimi odnosi z oddaljenimi storitvami.

Kje lahko izvem več?

Pišite nam na e-poštni naslov CatConnectSupport@cat.com ali pa se obrnite na svojega zastopnika podjetja Cat, ki vam bo povedal več o oddaljenih storitvah, vključno z njihovimi prednostmi in načinom delovanja, izvedeli pa boste tudi, ali so na voljo posodobitve za telematiko Product Link in programsko opremo Cat ECM.