Remote Services
Remote Services

CAT® REMOTE SERVICES

PROSESS FOR OPPDATERING AV PROGRAM-
VARE FOR PRODUCT LINK™ TELEMATIKK OG CAT EQUIPMENT CONTROL MODULE (ECM) PROGRAMVARE

Som forretningspartnere er Caterpillar og Cat®-forhandleren opptatt av å gi deg det siste innen teknologiske løsninger og førsteklasses service. Avhengig av produktkonfigurasjon og tjenestevalg, gir våre fjernstyrte tjenester deg muligheten til å ha en rekke funksjoner, inkludert:

 • Fjernstyrt, ekstern programvareoppdatering, som gir deg muligheten til å oppdatere utvalgte Product Link ™ telematikk og Cat ECM (utstyrskontrollmodul) programvare ved å sende filene direkte til produktet ditt - fjernstyrt, trådløst
 • Fjerndiagnostikk
 • Lokale tjenester (som tillater vedlikehold av utstyr innenfor WiFi-området)

Dette dokumentet beskriver hvordan vi håndtere fjernoppdatering av programvare for Product Link Telematikk og Cat ECM-programvare. Fjernoppdatering av programvare gir verdi til Caterpillar-kunder ved:

 • Å redusere behovet for reiser for å få fysisk tilgang til utstyret
 • Senke kostnadene for service fra Cat-forhandlerne
 • Øker oppetiden ved å raskere løse feil
 • Skaffe til veie bedre og mer pålitelige data for mer effektiv og riktig service, samt forbedring av utnyttelse av programvare og maskinytelse m.m.

Hvordan kan jeg motta programvareoppdateringer?

 Vi respekterer valgene dine og administrerer våre fjerntjenester for å gi deg maksimal utbytte av Product Link Telematikk og Cat ECM-programvaren, optimalisere service forholdet ditt med Caterpillar og din Cat-forhandler, og overholde gjeldende lover og regler. Som et grunnleggende prinsipp benytter Caterpillar sin gode tro-initiativ for å gi deg varsler om oppdatering så snart det er praktisk mulig. Varsel kan gis på ulike måter basert på oppdateringen, inkludert e-post, via din forhandler eller mobil eller andre nettbasert applikasjon. Selvfølgelig er vår evne til å gi deg beskjed avhengig av å ha den mest oppdaterte kontaktinformasjonen din. Kommunikasjonsprosessen for oppdateringer avhenger vanligvis av typen flash som blir utført, som beskrevet nedenfor:

Rutinemessige mindre oppdateringer: For rutineoppdateringer og lav-risiko for telematikkmodulen, vil Caterpillar bruke sin gode tro-initativ for å gi deg avansert varsel og gi deg muligheten til å velge å ikke aktivere denne oppdateringen hvis du av en eller annen grunn ikke ønsker å motta den. Slike rutineoppdateringer inkluderer feilrettinger og mindre oppdateringer, funksjonsforbedringer og ytelsesforbedringer.

Større oppdateringer: Når virkningen av en flashoppdatering defineres som utover en mindre oppdatering, blir oppdateringen bare installert etter at du eller din servicemekaniker (som kan være en forhandlermekaniker) først aktiverer denne oppdateringen ved å bruke en godkjent mobil eller nettbasert applikasjon eller på andre måter utviklet for å sikre at du samtykker til oppdateringen og bekrefter at produktet er i en sikker tilstand for å oppdatere den. En større oppdatering kan omfatte en av de følgende omstendighetene:

 • Blinker ny programvare på en ECM-kontroll (Motor, girkasse, etc.)
 • Ekstern endring av en konfigurasjonsparameter for en ECM-kontroll
 • Aktivere en funksjon eller programvareaktivert vedlegg
 • Endring av abonnementsnivåer som vil føre til at kunden påføres tilleggskostnader eller endrer den personlige informasjonen som samles inn vesentlig
 • Store oppdateringer til telematikkprogramvaren som påvirker eiendelen, for eksempel en endring i telematikk firmware’en eller et eksternt konfigurerbart element i en systemkontrollmodul som kan endre ytelsen til utstyret eller systemet

Oppdateringer som forbedrer sikkerheten eller tryggheten: Hvis en oppdatering anses som nødvendig for å forbedre sikkerheten eller trygg drift av maskinen eller et system, kan vi gi deg beskjed etter at oppdateringen er fullført.

Oppdateringer fra nettverksopperatøren: I samsvar med bransjepraksis kan Caterpillar og våre mobilnettleverandører eksternt oppdatere roaminglisten og nettverksinformasjonen på SIM-kortet (Subscriber Identity Module) i din Product Link ™ telematikk uten å varsle deg.

Caterpillars prinsipper for data fra tilkoblede produkter og erklæring om styring av data

Mange av våre digitale teknologier og tjenester, inkludert fjerntjenester, er avhengige av produkttilkobling og data og trådløs tilgang som er aktivert som et resultat av tilkobling. Ytterligere informasjon om vår praksis for innsamling og administrasjon av tilkoblede produktdata er tilgjengelig i Caterpillar Global Data Privacy Statement, alle personvernvarsler som gjelder ditt digitale tjenester-abonnement og Caterpillar Data Governance Statement. Få tilgang til disse dokumentene for å lære mer om hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi samler inn og bruker den og annen praksis, inkludert deres forhold til eksterne tjenester.

Hvordan finner jeg ut mer?

Kontakt oss ved å sende e-post til CatConnectSupport@cat.com eller snakke med Cat-forhandleren din for å lære mer om Remote Services, inkludert fordelene, hvordan det fungerer og om oppdateringer er tilgjengelige for Product Link Telematikk og Cat ECM-programvaren.